Archivo del blog


 EN DIRECTE

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botonsEngegar/AturarSilenciarPujar el volumDisminuir el volumInstruccions per interactuar amb el player
imatge
MINUT A MINUT
  •  
    Marchena tanca la sessió El judici es reprendrà demà a les 10.00 amb les proves testificals de les defenses. Recordem que ha començat aquesta tarda amb les primeres declaracions dels testimonis proposats pels advocats dels acusats.
     
  •  
    Converses al vestíbul de la Conselleria d'Economia Teixidó, cap de protocol de la Conselleria d'Economia, insisteix que mai va participar en converses tècniques i que era allà perquè es parlava de forma oberta. Aclareix que només hi va participar quan se li demanava, per exemple, per fer traduccions.
  •  
    Entrada i sortida a la Conselleria d'Economia "Els manifestants no impedien l'entrada i sortida de la Conselleria d'Economia perquè hi havia el cordó de voluntaris", assegura Teixidó, responent a Madrigal.
     
  •  
    Armes als vehicles Teixidó contesta ara les preguntes de Jordi Pina. "No sé qui va informar Sànchez que hi havia armes dins els cotxes. Però en alguna conversa va quedar clar que ho sabia", afirma.
  •  
    Van den Eynde formula les seves preguntes En resposta a l'advocat de Junqueras i Romeva, Anna Teixidó afirma que l'exvicepresident va saludar Lluis Salvadó, però que no va impedir en cap moment la feina de la comitiva judicial.
  •  
    Sortida de la lletrada de la Conselleria d'Economia "A la tarda nit es va començar a parlar de la sortida de la comitiva. La lletrada volia sortir per la porta principal amb tots els agents", ha declarat Teixidó. Després de veure's que no era possible, explica que ella mateixa va proposar una altra sortida:
    "La sortida per la part de darrere me la va suggerir un responsable de seguretat de l'edifici i la vaig traslladar als Mossos. Els cossos de seguretat van valorar la viabilitat d'aquesta proposta. Van parlar amb el responsable del teatre i ho veien viable."
  •  
    "Podia entrar i sortir de la conselleria amb normalitat" La testimoni descriu un ambient de gent treballant dins la conselleria, d'empleats entrant i sortint, d'una periodista que es va trobar malament i va ser atesa al vestíbul, etc. Afirma que les persones podien entrar i sortir amb normalitat i que a l'exterior hi havia un passadís per on circular. També assegura que hi havia agents a la porta tot el dia. Diu que hi havia converses al "hall" tot el dia i que li van demanar un despatx per fer una reunió i va cedir una sala.
  •  
    Paper de Jordi Sànchez Anna Teixidó declara que va haver-hi una incomprensió inicial sobre el fet que Jordi Sànchez estigués a dins del vestíbul de la conselleria, però que després van explicar que era habitual que els organitzadors de concentracions parlessin amb els mossos de l'Àrea de Mediació.

    Del paper de l'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana, afegeix:
    "A Jordi Sànchez no el vaig veure entrar, ja el vaig veure dins. Tinc present que estava en una conversa inicial quan es parlava dels vehicles. Recordo, al matí, que en un moment que Jordi Sánchez se'n va anar, jo vaig ser la primera vegada que vaig sentir que hi havia armes als vehicles. De fet, el tinent que anava sense uniforme va dir que hi havia armes i que no ho havia dit davant de Jordi Sànchez perquè no ho fes servir en el seu benefici. La presència de Sànchez la tinc clara al voltant de les converses dels vehicles."


     
  •  
    Converses sobre com desconvocar la manifestació Teixidó afirma que Sànchez i Cuixart deien que no seria fàcil desconvocar tanta gent, per a alguna de la qual no eren un referent. En aquest sentit assegura que els Jordis consideraven que potser calia que la desconvoqués un diputat amb més representativitat que ells.
  •  
    Desconvocatòria de la concentració "Vaig passar bona part del dia al 'hall' de la conselleria. Vaig entrar i sortir de l'efici quatre o cinc cops", relata la cap del Gabinet de Relacions Externes i Protocol del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda. Assegura que a Jordi Cuixart no el va veure a l'interior de la conselleria fins a les deu del vespre, quan es comença a parlar de desconvocar la manifestació:
    "No hi havia converses tancades, eren naturals. Els Jordis, jo i alguna persona més vam parlar de la necessitat de desconvocar perquè era tard."

VÍDEOS DESTACATS

ÀUDIOS DESTACATS

  

 https://rdnoelturismo1g.blogspot.com 
+ de 100.000 personas reunidas en Itaewon área que rodea a Itaewon-dong Yongsan-gu Seúl Corea del Sur    
156 muertos jovenes media 20 años 22 extranjeros +100 heridos