Archivo del blog

Atajos de teclado

Los atajos de teclado están disponibles para acciones comunes y navegación del sitio.

Saltar al contenido

Districte Sant Martí

@Bcn_SantMarti

Sant Martí acull en un mateix territori el passat i el futur de Barcelona. Fins a 10 barris plens d'història i de projectes.
Barcelona
Se unió en diciembre de 2009
☝ Avui a les 18.30 h, a : ✅ Seguiment obres i projectes ✅ Millores d'accessibilitat als entorns del metro Besòs ✅ Solars del barri per a possibles equipaments ✅ ❗ Recorda dur el formulari emplenat:
  • La flota de bicicletes del nou està en procés de renovació: ✅Més robustes, segures i còmodes ✅Seient més confortable ✅Portaequipatges per a 10 kg ✅Més lleugeres ✅En el model elèctric: canvi automàtic i motor silenciós Detalls:
    En respuesta a
    Hola , actualment tenim una plaça reservada pels serveis de districte (el manteniment de l'edifici) i les altres dues són per persones amb mobilitat reduïda. Gràcies!
    🎹 El porta cua al ! Diumenge hi haurà disponible un piano de cua per ser interpretat per qui vulgui. 🕕 17 de març, de 10.00 h a 20.00 h 📍 Davant el 👉 Més a:
    Tenim els resultats de la ! 🔥 Gas: estalvi equivalent a 965 famílies 💡 Electricitat: estalvi equivalent a 468 famílies 💧 Aigua: estalvi equivalent a 127 famílies ➕ Suma't tu també a l'estalvi energètic! 👉 Detalls a:
    🎧🎤 L'equip d', de , encapçalat per la periodista @abarcelonoh25, farà el programa en directe des de l'edifici ! 🕕 Divendres 15/3 💨 Reptes en matèria de contaminació ☝ Aconsegueix les invitacions aquí:
    ☁️ Lluitar contra la contaminació és una qüestió de salut! Amb el programa : ✅ Prioritzem els vianants, el i la ✅ Implantem la Zona de Baixes Emissions ✅ Impulsem espais pacificats i l'economia verda 👉 Més:
    💜 Xerrades, trobades literàries, un room scape i una passarel·la intercultural. Són algunes de les més de 40 activitats que s'han programat des de al llarg del mes de març entorn el . 👉 Consulta-les totes a:
    Com és la nostra relació amb la tecnologia? 🤔 Descobreix la visió de 14 artistes 👩‍🎨 a través de les seves creacions l'exposició temporal del ! 📅 Del 14 de febrer al 16 de març ⏰ 10.00 - 20.00 h. 📌 🔘
    El futur dels grans esdeveniments esportius comença a Barcelona. No perdis l'oportunitat i participa en el 1r Congrés Internacional de l'Esport a les grans ciutats que se celebra el 20 i el 21 de març. 👉 Inscriu-t'hi:
    🎬 T'agradaria participar en la creació d'un espectacle amb la gent del teu barri? Amb pots participar a tallers de dansa, circ i teatre, cada dimecres al . 👉 Més detalls:
    Quins temes es van tractar en la darrera sessió del mandat del i a quins acords es va arribar? T'ho resumim en aquesta crònica 👇 👉 Més destalls a:
    💜 Les entitats de han organitzat més de 40 activitats gratuïtes al llarg de tot el mes entorn el per tal de fer visible la lluita del col·lectiu en la defensa dels seus drets. 👉 Consulta-les totes:
    ☝ Avui a les 18.30 h el Casal de Barri La Llacuna acull el , amb el següent ordre del dia: ✅ Propostes noves incorporacions a la Comissió ✅ Implantació Àrea Verda ✅ Seguiment obres i projectes ❗ Recorda dur el formulari emplenat:
    Si vaig en , per on puc circular? 🚲 Carrils bici: més de 204 km 🚲 Zones 30: més de 647 km 🚲 Carrers pacificats: més de 129 km 🚲 Calçada
    Recordem a un dels compositors catalans més prolífics del moment. és l’autor de cançons tan emblemàtiques com la , escrita per . de 1949 fou enterrat al de
    🌞 Dues promocions d'habitatge públic de l'eix Besòs es dotaran d'autoconsum energètic. S'ubicaran als barris del i de la i seran les primeres on la comunitat de veïns s’abastirà de l’energia solar generada a l’edifici. 👉 Més a:
    Concentració i minut de silenci davant la Seu de Districte de amb motiu del Dia per al record de les víctimes d'atacs terroristes.
    📖 La cooperativa de consum L'Antiga, al , va néixer l'any 1866 i va ser la primera de la ciutat. Ara, els tècnics de de han recuperat la seva memòria a través de la recopilació de tota la documentació. Detalls:
    🚧🚊 Cal utilitzar servei de alternatiu per desplaçar-se entre les estacions de Glòries i Can Jaumandreu fins a finals d'abril en motiu de les de . 👉 Més informació:
    Un grup de 15 dones senegaleses, participants en un programa de millora en l'accés al mercat de treball impulsat conjuntament per l'ONG @AcciocontraFami , s'atreveixen ara a emprendre i formar una cooperativa. 👉 Més a:
    La Mostra d’Audiovisuals i Fotografia de Muntanya de és un concurs i una exposició professional i amateur en la qual les persones amants del món de la muntanya i de la càmera tenen l’oportunitat de mostrar els seus dots! Més detalls:
    🚧🚊 Fins a finals d'abril el servei de entre les estacions de Glòries i Can Jaumandreu queda interromput per les de . 👉 Consulta les alternatives de :
    Districte Sant Martí Retwitteó Ajuntament de BCN
    📣Estem construint una ciutat propera i compartida per poder gaudir-la al llarg de tota la vida. 🗣Sigues una de les moltes veus que participen, els dies 5 i 6 de març, en la /video/1
    Districte Sant Martí agregado,
    "On van els residus?" és el títol de la nova exposició per contribuir a l'estratègia del . Avui és l'últim dia... visita-la! 📍 Casal de Barri Diagonal Mar 🕕 Fins al 10 de març 👉 Més detalls a:
    💜 El Traster femení de Can Ricart (11-15h) o la xerrada sobre mutilació genital femenina al c. Pallars 294 (10-13h), són dues de les activitats programades a entorn el . 👉 Consulta-les totes a:
    L'exposició "" us convida reflexionar sobre la ciutat des de la mirada dels barris més desconeguts, com el i . 📍Pl. de la Verònica 🗓️Fins al 31/03
    Només es pot circular en per la vorera en carrers sense carril bici en cas de: 📏 voreres de més de 5 m i 3 m d'espai lliure 🚲 carril bici a la vorera 🚦 menors de 12 anys i els seus acompanyants 🌙 nits de 22 a 7 h en la trama Cerdà Info:
    La setmana que ve hi ha dos Consells de Barri: ✅ 11/3, ✅ 13/3, 👉 Més detalls a:
    ⚠ Diumenge se celebra la , amb un recorregut que trepitja bona part de . Es recomana l'ús del per evitar els talls de circulació, que també afectaran el servei de . Coneix les afectacions de :
    💜 Aquest dissabte a trobaràs activitats del : ✅ Festa de la Dona a la (11-18h) ✅ La lileta del (11-14h), a pl. Can Saladrigas ✅ Certamen literari al 👉 Consulta-les totes a:
    🏙️🙋‍♀️📣 Els carrers de la ciutat s’omplen per reivindicar el . En marxa la manifestació “Ens aturem per canviar-ho tot. Cap pas enrere”.
    Ens hem concentrat a la seu del Districte de per reivindicar el i per mostrar el nostre rebuig a les desigualtats entre homes i dones. Donem suport al moviment internacional de dones.
    Per una ciutat lliure de violències masclistes i amb igualtat de drets per a les dones.
    Properament començaran les de millora als Jardins del Clot de la Mel i a la Rambla de Prim: ❌ Eliminació de les espècies invasores 🚧 Renovació de la pavimentació 💧 Nova xarxa de reg 🌱 Millora de la vegetació Detalls a:
    💡🔥💧 L’aigua i l’energia són recursos finits i l’ús abusiu té conseqüències per al conjunt del planeta. Reduir-los ajuda a combatre els efectes del canvi climàtic. Per això, 62 equipaments públics s'han sumat a la :
    📢 El 8 de març se celebra el Dia Internacional de les Dones amb una i activitats arreu de la ciutat per reivindicar els drets de les dones. ⚠️👉 Consulta els serveis mínims aquí:
    🏥 T'agradaria conèixer el recinte modernista de l'Hospital de i de manera gratuïta? Si vius al barri de és possible, amb el carnet d'Amic Veí. 👉 Consulta'n les condicions:
    Últims dies per veure l'exposició "On van els residus?", una exposició per contribuir a l'estratègia del . Visita-la! 📍 Casal de Barri Diagonal Mar 🕕 Fins al 10 de març 👉 Més detalls a:

    También te puede gustar

    ·
  •   

     https://rdnoelturismo1g.blogspot.com 
    + de 100.000 personas reunidas en Itaewon área que rodea a Itaewon-dong Yongsan-gu Seúl Corea del Sur    
    156 muertos jovenes media 20 años 22 extranjeros +100 heridos