Archivo del blog

Atajos de teclado

Los atajos de teclado están disponibles para acciones comunes y navegación del sitio.

Saltar al contenido
La Wendy és resident de primer any d'infermeria pediàtrica a . Aquí us explica per què va decidir venir des de Saragossa al nostre/vostre hospital i per què anima tothom a fer el mateix. El proper 5 d'abril, Jornada de Portes Obertes per a Residents 2019. Us hi esperem!
0:33
  • Me hace mucha ilusión presentaros el I curso de Enfermería en Oclusiones Crónicas totales en , con colaboración de ! Os esperamos el 28 y 29 de marzo!
    El proper 19 de març, Sessió informativa sobre l'atenció al parts a . Sessió gratuita! Més informació a
    Hoy iniciamos la musicoterapia en !! Momentos mágicos con nuestros pacientes que también participan en la sesión!!
    L'Institut de obre convocatòria per a la plaça de director/a. Veure oferta completa aquí:
    Tot a punt a per acollir l'iBC4 + des d'avui fins divendres. Una trobada internacional sobre els nous avenços en cirurgia oncoplàstica, reparadora i estètica de mama amb més de 40 experts mundials i més de 400 especialistes.
    L' ha participat en l'estudi genètic d' més gran fet fins ara. La investigació, que ha involucrat més de 20 països, ha permès descobrir 5 nous gens associats a la malaltia.
    Demà Rosa Carulla ens explicarà quin tipus d'alimentació és la més adient pels pacients amb disfàgia en la 13a Pneumocàpsula a la sala C2
    Jordiclarimon Retwitteó IIB Sant Pau
    Un any més hi serem per parlar amb els estudiants sobre l'Alzheimer i aprendre tots, jo el primer, dels seus dubtes i inquietuds. Segur tornarà a ser una boníssima experiència!
    Jordiclarimon agregado,
    Fins divendres 15/03 se celebra la Setmana Mundial del Cervell. Professionals de la Neurobiologia, també de , participaran a xerrades a centres educatius per explicar les investigacions que se segueixen per aprofundir en el coneixement del cervell.
    L'Institut de de obre convocatòria per a la plaça de director/a
    Working on the last details of iBC4 + ! From tomorrow until Friday 15th at , in Barcelona. Remember that if you cannot join us, there is the option to follow the meeting online! Do not miss it!
    Un placer acoger a los alumnos de en Semicríticos. Gracias por dejarnos compartir conocimientos.
    Sala plena avui sentint als infermers especialistes en Àlex Pastor Campo () i Ariadna Ferre Maduell () a l’aula de que parlen sobre la patologia de l' en i el seu tractament
    Aquest diumenge, el Joan l'Edu e Igor correran la donant suport a , cada km que correran, es convertirà en recolzament a persones amb , als seus familiars i cuidadors. Ens ajudes? Els ajudes? Força amics i gràcies!!!
    MarianaCorrochano Retwitteó HospitalStaCreuStPau
    Sustained neutrophilia- rhGCSF and its role in pancreatic cancer 👏🏼👏🏼👏🏼
    MarianaCorrochano agregado,
    , aprofita el cap de setmana per fer ! L'exercici és saludable a totes les edats! 🎥 👇
    8 de Marzo! Dia de la mujer!! Aunque en siempre es vuestro dia!!
    El celebra la lluita per participar en la societat de manera igualitària. Sense límits i sense condicions. A ens sumem al amb un GRÀCIES gegant a totes les dones que formen part del nostre hospital, avui i tots els dies de l'any.

    También te puede gustar

    ·
  •   

     https://rdnoelturismo1g.blogspot.com 
    + de 100.000 personas reunidas en Itaewon área que rodea a Itaewon-dong Yongsan-gu Seúl Corea del Sur    
    156 muertos jovenes media 20 años 22 extranjeros +100 heridos